Uw bijzondere sfeer in
uw volledig ingerichte Biossun overkapping

Lieflijk ogende lamellen overkappingen voor uw eigen privé-momenten. Deze vrijstaande Biossun overkappingen zijn door de specialisten van Fermob volledig ingericht en aangekleed. Deze specialist in tuinmeubelen en inrichtingen is internationaal bekend geworden door de prachtige parkstoelen in het Parijse stadspark “Jardin du Luxembourg”
Kies ook voor het design en de grandeur van de combinatie Biossun – Fermob.

Sfeer-1

Vertrouwde Biossun functionaliteiten
aangevuld met stijlvolle accessoires van Fermob

Een BIO SFEER is een vrijstaande Biossun terrasoverkapping type 230 in de maat 300 cm x 300 cm. Deze is makkelijk ergens in een sfeervolle hoek van uw tuin te plaatsen. Als u zich naar de Biossun SFEER begeeft voelt u dat u in een andere atmosfeer terecht komt. U vergeet de dagelijkse beslommeringen en laat even alles van u afvallen. De sfeervolle accessoires van Fermob brengen uw ware innerlijk weer naar boven waardoor u zich weer goed voelt. Na een uurtje in uw SFEER heeft u weer genoeg energie om weer terug te gaan naar de realiteit van de dag.

Kies voor het thema Diner, Lounge, Relax of Kinderhoek.

Bio Sfeer-2

De accessoires van FERMOB

Specialisten van Fermob hebben vier thema’s ontwikkeld binnen een Biossun louvre overkapping.
Bij elk thema hebben ze unieke accessoires als een tafel, stoelen, gordijnen, verlichting en kleinere accessoires uitgezocht die u dit thema in grandeur laten ervaren. Laat u verwennen door de Biossun-Fermob combinatie in uw achtertuin. Voor een volledig overzicht van de accessoires per thema kunt u, alleen telefonisch, contact opnemen met onze SFEER Specialiste, Negin van den Berg. Zij neemt u graag mee op uw reis naar de meest ideale SFEER voor u.

Sfeer-3

Neem contact op
met OutMore om
uw terrasplannen te bespreken

Bent u enthousiast geworden over de BIO SFEER neem dan snel contact op met ons. Nadat wij uw gewenste thema hebben vastgesteld zorgen wij dat u snel door een dealer benaderd wordt om de installatie van uw nieuwe SFEER te bespreken.

Bio Sfeer-4

“Het leven is vol mooie momenten, maar er is slechts één bioklimatologische terrasoverkapping, Biossun. Bij OutMore creëren wij graag uw eigen buitenbeleving voor u.”