5 juli 2016

Ga op vakantie… ontspannen in je eigen tuin!


Het Nederlands instituut voor budgetvoorlichting, Nibud, ziet in zijn vakantiegeld-enquête dat er dit jaar meer mensen zijn die op vakantie gaan dan vorig jaar. Maar 22% van de huishoudens blijft dit jaar thuis, vorig jaar was dit nog ruim een kwart. Dit betekent, zo zegt Nibud, dat mensen weer de ruimte in hun portemonnee ervaren om op vakantie te gaan. Eerder zag het Nibud de koopkracht voor de meeste huishoudens toenemen. Dit lijkt zich nu te uiten in de vakantiebestedingen.

Behoefte aan het leeg kunnen maken van je hoofd

In het item van het NOS-journaal dat ik zag, gaven de geïnterviewden aan dat er ze grote behoefte hebben zo af en toe even los te zijn van de dagelijkse druk; om aandacht te kunnen geven aan elkaar in een ontspannen omgeving. Dat kennen we allemaal, nietwaar?

Deze behoefte bestaat al heel lang, echter door de slechtere economische omstandigheden en minder beschikbare tijd waren het aantal mensen wat op zomervakantie ging al enkele jaren aan het afnemen. Mensen losten liever hun hypotheek af, of spaarden voor betere tijden. Nu neemt het uitgavepatroon gelukkig weer toe. Dat merk ik ook als importeur van overkappingen en dat de behoefte om even weg te zijn duidelijk een hoge prioriteit heeft.

Ontspannen in je eigen tuin?

Ook Biossun heeft gezien dat mensen behoefte hebben aan een plaats, waar men even kan ontsnappen en zichzelf weer kan opladen. Gewoon genieten van je eigen tuin en terras, lange avonden buiten met kaarsjes. Ook zo kun je ontspannen in je vertrouwde omgeving Biossun is internationaal marktleider in lamellen terrasoverkappingen en maakt elk product een beleving. De Biossun Sfeer bijvoorbeeld, is ontwikkeld om aan deze behoeften tegemoet te komen: personaliseren, kleur, ontsnappen, gemakkelijk te gebruiken.

De Biossun Sfeer is een bijzondere bestemming die je ver weg brengt ……. in je eigen huis.

De Biossun Sfeer is meer dan een terrasoverkapping. Hij nodigt mensen uit om te ontmoeten, te relaxen en fijne momenten te delen. Met de volledige aankleding met meubilair en gordijnen geeft de Biossun Sfeer de mogelijkheid om op elk willekeurig moment in je eigen tuin even los te komen van de dagelijkse sleur. In een ontspannen omgeving aandacht te hebben voor elkaar. Even weg maar dan thuis.

 

 

 

 


Vraag een offerte aan Vraag een brochure aan

biossun logo loca logo rtl4 logo horeco logo architectenweb logo