De bijzondere maatwerk lamellen overkapping maakt
een lamellen overkapping
voor iedere omgeving mogelijk

Geen enkel huis is hetzelfde. Geen enkel huis is standaard. Sterker nog, de bewoners maken elk huis in Nederland uniek. Dit vraagt om een terrasoverkapping die ook uniek is. Om deze reden kiezen mensen voor een maatwerk lamellen overkapping van Biossun. Biossun heeft al haar kennis en ervaring gebundeld in de BIO TRAPEZIUM. Dit type is een bijzonder stukje maatwerk waar alle extra functionaliteiten van een Biossun overkapping in verwerkt zitten. Waar tot op heden alleen rechthoekige lamellen overkappingen mogelijk waren is het nu mogelijk om een louvre overkapping met één schuine kant te krijgen.

 

Trapezium

 

Biossun type Trapezium;
Een schuine muur is geen probleem meer

Een BIO Trapezium overkapping heeft 2 hoeken van 90 graden en 2 hoeken die niet 90 graden zijn. Alle overige eigenschappen zijn nog steeds de vertrouwde eigenschappen die u van de overkappingen van deze innovatieve marktleider mag verwachten. Om dit te realiseren heeft Biossun dit maatwerk weten te automatiseren. Hierdoor worden de hoeken van de gootbalken in de juiste schuinte afgezaagd, worden alle lamellen individueel op maat gezaagd en rondom gepoedercoat, zijn de lamelassen zo aangepast dat ze in elke hoek nog kunnen draaien en worden de locaties van de lamellen in de positierails met laserprecisie uitgesneden. Uw individuele maatwerk lamellen overkapping, zo uit de fabriek van Biossun.

 

Bio Trap-2

 

De bijzondere maatwerk lamellen overkapping maakt een overkapping voor elke situatie mogelijk

Of u nu een schuine muur heeft, de overkapping voor een deel de hoek om wil laten gaan, de overkapping op afschot wilt hebben, een bijzonder grote maat wilt of nog andere wensen heeft. Biossun maakt het mogelijk. In combinatie met de Biossun accessoires maakt u uw eigen paradijs waar u even los kunt komen van de dagelijkse realiteit en weer nieuwe energie kunt opdoen.

 

Bio Trap-3

 

Neem contact op
om uw unieke terrasoverkapping
op maat te bespreken

Ziet u nu de mogelijkheid om eindelijk uw terraswensen te realiseren, neem dan snel contact op met uw dealer. Het meedenken over en realiseren van terrasoverkappingen in bijzondere situaties is voor hen “het toefje slagroom op het toetje”. Onze dealers zetten dit specialisme graag in om u te adviseren over alle mogelijkheden om uw droomterras te realiseren.

 

Bio Trap-4

 

“Het leven is vol mooie momenten, maar er is slechts één bioklimatologische terrasoverkapping, Biossun. Bij OutMore creëren wij graag uw eigen buitenbeleving voor u.”