Lamellen terrasoverkapping BIO 180:
Langer buiten leven op maat

U wilt ’s avonds langer buiten kunnen zitten zonder gestoord te worden door veranderende weersomstandigheden. U wilt niet meer slepen met uw meubilair en kussens. U wilt de mogelijkheid om een eigen buitenruimte te creëren volledig op maat en in de kleur die perfect past bij uw woning. Met de BIO 180 kunt u uw leven binnen uitbreiden naar buiten. Op elk moment kunt u besluiten om de dag onder de overkapping voort te zetten. Uw terras zal op elk moment voor uw klaar staan om u comfortabel thuis te laten voelen. Met familie, vrienden of gewoon lekker alleen.

Waarom zou u voor een lamellen overkapping
van Biossun kiezen?

De terrasoverkappingen zoals we die voornamelijk kennen zijn vooral gericht op zonwering. Als een overkapping van doek uit staat bent u het zicht op die mooie lucht en deels de omgeving kwijt. Als het weer wat slechter wordt kan een overkapping van doek vaak niet uit blijven staan. Bij bijvoorbeeld een polycarbonaat of glazen overkapping (met doek) kunt u niet rechtstreeks in de zon zitten en tevens wordt het al snel erg warm onder de overkapping. Kortom de bestaande terrasoverkappingen hebben beperkte gebruiksmogelijkheden.

Onder een Biossun lamellen overkapping kunt u daarentegen in de zon zitten als u dat wilt, van de koeling genieten als het erg warm weer is, in de schaduw zitten zonder het zicht op de lucht en omgeving kwijt te zijn en tot bij de meest extreme weersomstandigheden onder een gesloten overkapping buiten zijn.

U kiest dus voor een Biossun lamellen overkapping om zijn uitgebreide gebruiksmogelijkheden. Daarnaast hoeft een lamellen overkapping niet schuin te worden geplaatst. Dit maakt de toepassingmogelijkheden veel uitgebreider. U kiest specifiek voor Biossun omdat u de beste kwaliteit wilt die u vele jaren ongestoord gebruiksgemak oplevert.

Het type BIO 180 is ons meest verkochte model. Dit komt doordat dit model volledig naar uw maat en kleur gemaakt kan worden. Eenvoudige plaatsing tegen een gevel, inbouw of vrijstaand, één veld of een dubbel veld. Eén veld (enkel) tot 4,50 meter breed en tot 6 meter diep. Met de typische geluidsarme Biossun
S-vormige lamel of met vlakke lamel. 300 kleuren en afwerkingen voor de lamellen en constructie. De BIO 180 terrasoverkapping biedt een variëteit aan mogelijkheden van hoge kwaliteit, zodat uw terrasoverkapping zeer lang mee zal gaan.

terrasoverkapping

Personaliseer de BIO 180
terrasoverkapping met stijlvolle accessoires

Met de diverse accessoires kunt u de BIO 180 nog verder aan u persoonlijke voorkeuren aanpassen. Dit kan bij aankoop worden aangebracht maar ook in een latere fase. Zo kunt u de zijkanten van uw overkapping afsluiten door volledig transparante schuiframen. Op deze manier behoudt u het uitzicht op uw omgeving en zit u op ieder gewenst moment beschut. Dit kan echter ook met de half transparante ritsscreens van Biossun, die ook meer privacy geven op uw terras. Gaat u voor hoogwaardig design, dan hebben we onze Claustra en Imposte oplossing. Outmore kan desgewenst led-strip verlichting aanbrengen
of onder de lamellen een profiel hangen met inbouwspots. Als het kouder wordt is het heerlijk om heaters aan te zetten, deze kunnen eenvoudig aan de gootbalken opgehangen worden.

Dankzij de terrasoverkappingen van Biossun bepaalt u zelf of u een binnen- of buitengevoel wilt creëren. Met een variëteit aan accessoires bent u hoe dan ook in staat om een terras te creëren waar u in alle seizoenen kunt genieten.

Bekijk meer informatie over de Biossun accessoires waarmee u uw leefomstandigheden kunt veraangenamen op de informatie pagina over accessoires.

Bio 180-3

Neem contact op
met OutMore
om uw terrasplannen te bespreken

Wilt u uw lamellen terrasoverkapping in een specifieke maatvoering en de kleur die bij u past en wilt u onbekommerd velen jaren van uw overkapping genieten neem dan snel contact op met OutMore bv. Wij zorgen dat u snel wordt benaderd om uw terrasplannen te bespreken.

Het leven is vol mooie momenten, maar er is slechts één bioklimatologische terrasoverkapping, Biossun. Bij OutMore creëren wij graag uw eigen buitenbeleving voor u.