Lamellen overkappingen van Biossun:
Altijd genieten van uw terras

U wilt lekker in de buitenlucht zijn en nieuwe energie op doen, met uw gezin en/of vrienden lekker buiten eten of de krant lezen terwijl de omgeving u weer tot rust brengt. U wilt niet met uw banken en kussens hoeven te slepen. U wilt een overkapping die qua maatvoering past bij uw huis. U wilt in de zon zitten als het kan maar ook beschermd worden tegen de regen als dat nodig is en dat vrijwel het hele jaar door.De terrasoverkapping van Biossun maakt dit allemaal mogelijk. U creëert uw eigen extra buitenkamer waar u altijd terecht kunt. Vrijstaand in de tuin, aangebouwd aan uw huis of ingebouwd in uw veranda. Door de lamellen in de diverse standen te zetten kunt u dus genieten van de zon, in de schaduw zitten, helemaal droog zitten als het regent of zelfs als het sneeuwt.

Biossun: Wereldwijd marktleider
in lamellen / louvre overkappingen

Biossun is wereldwijd de absolute marktleider in lamellen terrasoverkappingen. Er zijn inmiddels meer dan 15.000 lamellen overkappingen van Biossun geïnstalleerd bij particulieren, horecabedrijven, scholen en bedrijven. Dit zijn tevreden klanten die bewust hebben gekozen voor de kwaliteit van Biossun. Biossun is daar trots op en doet er alles aan om dit positieve imago te behouden. Om deze reden blijft Biossun veel investeren in de ontwikkeling van de kwaliteit en in de ontwikkeling van het gebruik van de overkapping en mogelijke accessoires.

Vanaf het allereerste moment is OutMore de Nederlandse importeur. Met een netwerk van vertrouwde kwaliteitsdealers en -installateurs worden de Biossun overkappingen in heel Nederland vakkundig geplaatst. Met een lamellen / louvre overkapping van Biossun kunt u dus uit gaan van jarenlang, onbezorgd terrasplezier.

Is een lamellen overkapping
van Biossun de investering waard?

Een lamellen overkapping van Biossun is vaak duurder dan de gemiddelde zonwering. U vraagt zich wellicht af of de extra kosten opwegen tegen de
genoemde voordelen. Wij begrijpen uw afwegingen. Ook wij hebben deze vraag voor ons zelf gesteld voordat we aan de verkoop van Biossun overkappingen begonnen. Als het mogelijk is kopen wij ook liever bij de Action dan bij de speciaalzaak. Om die reden zijn we de Biossun overkapping gaan vergelijken met andere (lamellen) overkappingen. Wij hebben geconstateerd dat er duidelijke verschillen zijn in functionaliteit, kwaliteit, levensduur en uitvoeringsmogelijkheden. Het begrip buitenkamer heeft met de lamellen overkapping van Biossun een geheel nieuwe betekenis gekregen. Wij vinden dat dit de investering meer dan waard is.

Of zoals klanten ons soms vertellen als we hen vragen waarom ze voor de lamellen overkapping van Biossun hebben gekozen: “Wij wilden geen Skoda maar een BMW”.

beeld biossun algemeen

Een terrasoverkapping die past bij
uw portemonnee en uw persoonlijke wensen

Biossun heeft in 2016 zes soorten terrasoverkappingen: de BIO 120, de BIO 180, de BIO 230, de BIO SFEER, de BIO TRAPEZIUM en de BIO MOTION. Kwalitatief zijn deze tuinoverkappingen allemaal van dezelfde kwaliteit. De verschillen zitten vooral in de te verkrijgen maten, in de prijs en in de mogelijkheden op het vlak van toepassing en personalisering van de overkapping. Op onderstaande foto’s krijgt u een snelle impressie van de typen lamellen overkapping die het beste past bij uw wensen. Bijgaand zijn deze in meer detail te bekijken. Bij de accessoires kunt u zien hoe u uw buitenleven nog verder kunt verlengen en aangenamer maken.


Biossun type
BIO 120


Een Biossun voor een lage prijs


Biossun type
BIO 180


Langer buiten leven op maat


Biossun type
BIO 230


Buiten leven zonder limiet


Biossun type
BIO SFEER


Compleet aangeklede Biossun (4 thema’s)


Biossun type
TRAPEZIUM


Bijzonder maatwerk


Biossun type
BIO MOTION


Biossun met terugtrekbare lamellen


Biossun
ACCESSOIRES


Voor een complete buitenkamer


Biossun
HORECA


Altijd genieten van uw terras

 


Biossun – Waarom?


Behoud van lichtinval en
zonlicht zonder serre effect


Biossun – Voordelen


Waterdicht dak bij slecht weer
maar ook airco-werking bij warm weer


Biossun – Onderhoud


Makkelijk te onderhouden waardoor
hij erover 10 jaar nog nieuw uitziet.