Horeca terrasoverkappingen van Biossun:
Altijd genieten van uw terras

Uw gasten willen het liefst comfortabel buiten eten. Helaas heeft u niet altijd uw terras hiervoor ingericht of zijn de weersomstandigheden buiten hiervoor niet geschikt. Hoeveel kosten heeft u al gemaakt elke keer dat u uw terras voor niets heeft opgezet? Hoeveel omzet hebt u gemist omdat u geen terras had ingericht of bent u juist kwijtgeraakt omdat het ging regenen of te koud werd?

Goed verzorgd buiten
Steeds meer gasten zoeken een restaurant waar ze goed verzorgd buiten kunnen zitten. Steeds meer restaurants en hotels zien deze trend en investeren in een goed terras. Ze zien hun omzet toenemen omdat gasten langer blijven zitten en daar extra drankjes en hapjes nuttigen, omdat gasten meer maanden per jaar buiten zitten en omdat nieuwe gasten aangetrokken worden door de stijlvolle omgeving.

De lamellen terrasoverkapping van Biossun geeft u de mogelijkheid om uw terras geheel aan te passen aan het weer door middel van een simpele druk op de afstandsbediening van uw Biossun terrasoverkapping. U kunt al uw gasten comfortabel van uw terras laten genieten, ongeacht het weer.

Horeca 1

Biossun en OutMore:
Uw Partners in horeca terrasoverkappingen

Biossun is wereldwijd de absolute marktleider in lamellen terrasoverkappingen. Er zijn inmiddels bij honderden restaurants en hotels terrasoverkappingen geplaatst volledig naar wens van de ondernemer.
Gemeenten kiezen voor Biossun als enige leverancier. Restaurant- en hotelketens kiezen voor Biossun als voorkeursleverancier. Elke keer geven de kwaliteit, de functionaliteit, de mogelijkheid van individueel maatwerk en het brede assortiment van accessoires de doorslag.

Biossun is daar trots op en blijft haar louvre overkappingen innoveren ten behoeve van de wensen van de horeca-ondernemers.

Vanaf het allereerste moment is OutMore de Nederlandse importeur van Biossun overkappingen. Door onze horeca achtergrond en actuele kennis van mogelijkheden kunnen wij goed met u meedenken als u uw terras wilt aanpakken. Wij helpen u graag met visuele uitwerkingen, terugverdienmodellen en gemeentelijke aanvragen.

 

Horeca 2

Is een lamellen overkapping
van Biossun de investering waard?

Biossun heeft lamellen overkappingen voor diverse budgetten. Zo kunt u aan aantal standaard maat lamellen overkappingen naast elkaar zetten en zo uw terras op een zeer effectieve en mooie manier overkappen. U kunt ook kiezen voor de Biossun overkapping waarbij de lamellen volledig kunnen wegschuiven met daarbij alle mogelijk accessoires op het gebied van verlichting, gesloten wanden, verwarming en design sfeer accessoires.

Relatief laag

In alle gevallen zult u merken dat u een oplossing kiest voor vele jaren zodat de afschrijvingskosten relatief laag zijn. Omdat ook de terrasopbouwkosten veel lager zullen worden kunnen de operationele kosten vaak zelfs lager uitvallen dan u voorheen gewent was. Doordat u meer omzet zult maken en minder omzetderving zult hebben zult u al snel ervaren dat een investering in een Biossun overkapping erg interessant is.

Wilt u snel profiteren van een mogelijke omzet- en winsttoename of wilt u een idee krijgen van de mogelijkheden en kosten neem dan contact op met OutMore.

 

Horeca 3