8 februari 2017

Horeca terrasoverkapping: meer gasten die meer nuttigen op uw terras


De Trend: comfort buiten met een horeca terrasoverkapping

Al jarenlang is er een duidelijke trend waarneembaar dat mensen, wanneer het een beetje fatsoenlijk weer is, de behoefte hebben steeds meer uren buiten door te brengen. Uiteraard in de eigen tuin, maar niet te vergeten, ook op één van de vele horecaterrassen die ons land rijk is. En dan niet alleen maar in de zomer als het een graad of dertig is, maar ook als de weersomstandigheden veel minder mooi zijn.

Wel stelt de gast hoge eisen aan uw terras: zodra de zon schijnt wil uw gast daarvan genieten! Als het frisser wordt later op de avond of meer buiten het seizoen wil men echter meer comfort. Uw gasten willen beschermd worden tegen de kou en eventuele regen, en dat in een omgeving die qua comfort en sfeer lijkt op het restaurant binnen. Een goede horeca terrasoverkapping kan uw gasten deze veiligheid, sfeer en het comfort bieden.

horeca terrasoverkapping

Wie regelmatig in horecabedrijven komt kan het niet ontgaan zijn: horeca terrasoverkapping is ook daar een trend. Dat komt zoals gezegd vooral door de wens van de gasten om meer buiten te kunnen zijn. Ook het rookverbod in de horeca heeft daaraan bijgedragen. Nu we gelukkig zien dat de bestedingen in de horeca weer aan het toenemen zijn is het voor elke horecaondernemer van groot belang om goed in te spelen op de wensen van de gast en zich te onderscheiden.
Het aanschaffen van een terrasoverkapping met alle zaken die daarbij komen is geen eenvoudige zaak. De benodigde investering speelt daarbij zeker een rol.

De lamellen overkapping van Biossun als beste antwoord op wensen en eisen.

Het is mogelijk om voor relatief weinig geld een overkapping neer te zetten. Je moet je echter goed afvragen hoe deze overkapping aanvullend op uw restaurant gebruikt kan worden, hoe de overkapping er na enkele jaren uit zal zien en wat de jaarlijkse extra bijdrage is aan de netto winst. Als je dit allemaal bekijkt dan kan het al snel voordeliger zijn om wat meer geld uit te geven aan een terrasoverkapping die stormbestendig is, makkelijk te bedienen en te onderhouden is en die makkelijk uit te breiden valt met accessoires zoals flexibele wanden, verlichting en heaters.

De lamellen overkapping van Biossun is absoluut een terrasoverkapping die aan de hoge eisen van de gasten en de ondernemers voldoet. Een voorbeeld:
De typische S-vormige Biossun lamellen van de overkapping zijn enkelwandig aluminium. Dit in tegenstelling tot de platte lamellen van de meeste aanbieders van lamellen overkappingen, die dubbelwandig zijn. Als het regent vormt de holle ruimte in de platte lamel een klankkast waardoor gasten onder uw overkapping gestoord worden in hun gesprek. Enkelwandige lamellen hebben dit probleem niet (voor de liefhebbers heeft Biossun overigens wel platte lamellen in haar assortiment zitten).

Biossun heeft zich volledig gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van lamellen overkappingen en bijkomende accessoires, waardoor zij marktleider in Europa is. Biossun kan elke horecaondernemer volledig ondersteunen in de opzet van de plannen voor een nieuw terras. Biossun levert standaard overkappingen, volledig maatwerk, overkappingen voor schuine muren en (vanaf het najaar) overkappingen met terugtrekbare lamellen. Kijk verder op horeca terrasoverkapping, naar de overige onderscheidende bijzonderheden en mogelijkheden.

Kijk op horeca terrasoverkappingen

Wilt u weten hoe een Biossun terrasoverkappingen het beste inspeelt op de wensen van uw gasten en op uw eigen eisen neem dan contact op met ons of met één van de Biossun dealers.

Neem contact met ons op!


Vraag een offerte aan Vraag een brochure aan

biossun logo loca logo rtl4 logo horeco logo architectenweb logo