BIO MOTION:
Gepatenteerde openschuifbare terrasoverkapping van Biossun

Een lamellen overkapping is ontworpen om onder alle weersomstandigheden van het buitenleven te kunnen genieten. Vaak zit u echter niet alleen op het terras, maar gezellig met uw partner, familie, vrienden of kennissen. Daarbij heeft u allemaal een eigen voorkeur over de stand van de lamellen. Als u vol in de zon wilt zitten, wilt u geen lamellen boven u hebben.

Als uw partner in de schaduw wilt zitten om op de tablet te kijken wilt deze dit juist wel, weer iemand anders wil het liefst op de meest koele plek zitten. Met de BIO MOTION gaat dit allemaal mogelijk worden. De BIO Motion is een openschuifbare terrasoverkapping en kan in elke openstaande stand de resterende lamellen draaien. Daarbij kan worden bepaald dat binnen één veld een groepje lamellen in een andere stand staan dan het andere groepje. Op deze manier kan elke gebruiker op het terras optimaal genieten van zijn/haar buitenleven!

Bio Motion-1

Biossun, jarenlang luisteren,
zoeken, testen en ervaring opdoen

Een openschuifbare terrasoverkapping van lamellen is al vele jaren een grote wens van geïnteresseerde klanten. Biossun is dan ook al meer dan 4 jaar bezig om dit te ontwikkelen. In eerste instantie is gekeken naar bestaande systemen voor andere toepassingen, zoals het Tilt&Stack systeem, het ketting systeem en andere. Na diverse systemen meer dan een jaar getest te hebben moest Biossun concluderen dat geen van deze systemen voldeed aan de kwaliteitseisen van Biossun. In de afgelopen 2 jaar heeft Biossun daarom zelf een uitschuifbaar systeem ontwikkeld en uitgebreid getest. Onlangs is de BIO MOTION gepresenteerd aan toonaangevende zonweringsdealers in Europa.

 

Enkele reacties van hen:

  • “Dit is de absolute Rolls-Royce van de terrasoverkappingen”
  • “Deze wil ik in mijn eigen tuin”
  • “Dit is met grote afstand de beste openschuifbare lamellen overkapping die er op de markt is”.
  • “Ongelooflijk gaaf”
  • “Wanneer kunnen we deze aan onze klanten laten zien?”

Bio Motion-2

Kunt u nog even wachten?

Waar andere leveranciers hebben gekozen voor de bestaande systemen en hun uitschuifbare lamellen overkapping eind 2015 / begin 2016 op de markt hebben gebracht, is Biossun momenteel in de laatste fase van productieoptimalisatie. Dit houdt in dat de BIO MOTION per November 2016 officieel verkrijgbaar is in de markt. Wilt u Individueel Genieten ervaren onder uw lamellen terrasoverkapping dan vragen wij u nog even uw aankoop uit te stellen. Wij beloven u dat het het wachten meer dan waard is.

Bio Motion-3

Neem contact op om uw
openschuifbare terrasoverkapping
van Biossun te reserveren

U kunt nu al uw Biossun openschuifbare lamellen terrasoverkapping reserveren bij uw dealer. U bent er dan van verzekerd dat uw openschuifbare lamellen dak zo snel mogelijk na de introductie in November bij u thuis wordt geïnstalleerd. Onder de eerste 15 reserveringen verloot OutMore bv een gratis elektrische heater. Uw dealer vertelt u alle laatste details en neemt uw reservering graag op.

“Het leven is vol mooie momenten, maar er is slechts één bioklimatologische terrasoverkapping, Biossun. Bij OutMore creëren wij graag uw eigen buitenbeleving voor u.”