De BIO 230 terrasoverkapping:
buiten leven zonder limiet

U wilt het hele jaar door buiten kunnen genieten en optimaal beschermt zijn tegen de zomerzon en andere weersomstandigheden. U wilt meer tijd buiten doorbrengen, maar wel met het comfort wat u binnen heeft. Zomers wilt u lekker in de zon of schaduw kunnen zitten en ’s winters droog met aangename warmte. U wilt uw terras helemaal kunnen aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Geen limiet!
Of u nu op zoek bent naar een chique, strakke of design sfeer: met de BIO 230 terrasoverkapping leeft u het hele jaar door comfortabel buiten in de stijl die bij u past. Er is geen limiet.

Bio 230-1

Met de BIO 230 terrasoverkapping
zijn uw mogelijkheden onbegrensd!

Stel u zich eens voor: Het is uw verjaardag. U heeft dit jaar voor het eerst uw Biossun overkapping. Het heeft buiten gesneeuwd, u heeft een mooie plant staan in de hoek van de overkapping, naast de glazen schuifdeuren. Het lijkt alsof de plant buiten staat in de sneeuw. Het is koud maar de zon staat aan een stralend blauwe hemel. De hele familie is bij u thuis om gezamenlijk uw verjaardagsfeest te vieren. U zet de lamellen open om de zonnestralen naar binnen te trekken en u te laten warmen.

Als het donker wordt doet u de lamellen dicht en u zet de led-verlichting aan op gezellig oranje. De warmte van de heaters doen u terugdenken aan de verjaardagsavonden van vroeger bij de kachels in uw ouderlijk huis. U voelt een koude bries omdat één van de kinderen de schuifdeur opent om een sneeuwbal te maken. Nadat de deur weer dicht is, is het weer snel behaaglijk warm. U kijkt om u heen en ziet al uw geliefden gelukkig zijn en genieten van de bijzondere sfeer onder uw nieuwe overkapping. U bent een gelukkig mens en wenst alle mensen op aarde dit gevoel van vrede, voorspoed en geluk. Met uw nieuwe lamellen overkapping type BIO 230 zult u veel nieuwe mooie herinneringen gaan maken.

 

Op het type BIO 230 passen alle mogelijke accessoires van Biossun: led-sfeer verlichting, led-inbouwspot verlichting, half-transparante rits-screens, glazen schuifwanden, design Claustra schuifwanden, design lage zonwering, overwinteringspanelen, heaters, regen- en windsensor. Gezamenlijk vormen zij een geïntegreerd geheel qua sfeer, vormgeving, kleur en bediening. Een ander voordeel van het type BIO 230 is dat deze zelfs 7 meter diep (en 4,5 meter breed) kan zijn, met palen in de hoeken. U heeft de keuze uit meer dan 350 kleuren en afwerkingen en uit plaatsing tegen een gevel, vrijstaand of inbouw.

 

Bekijk meer informatie over de Biossun accessoires waarmee u uw leefomstandigheden kunt veraangenamen op de informatie pagina over accessoires.

 

Bio 230-2

Neem contact op
met OutMore om
uw terrasplannen te bespreken

Wilt u de absolute top onder de terrasoverkappingen waarbij deze volledig naar uw wensen is aan te passen zodat u het hele jaar door buiten kunt genieten, neem dan snel contact op met OutMore bv. Wij zorgen dat u snel wordt benaderd om uw terrasplannen te bespreken.

 

Bio 230-3

Het leven is vol mooie momenten, maar er is slechts één bioklimatologische terrasoverkapping, Biossun. Bij OutMore creëren wij graag uw eigen buitenbeleving voor u.