Flexibiliteit in uw wensen kan leiden tot een lage prijs

Heeft u de mogelijkheid om flexibel met uw wensen voor een lamellen overkapping om te gaan dan kan het voordelig voor u zijn om te kijken of de BIO120 bij u past. Door zo veel mogelijk standaardisatie aan te brengen in het productieproces en niet de, technisch veeleisende, grootste maten in het productaanbod op te nemen heeft Biossun de BIO120 kunnen ontwikkelen. Dit heeft geleid tot een lage prijs en dit model is dus gunstiger geprijsd dan de andere modellen van Biossun.

Bio 120-3

Vertrouwde Biossun functionaliteiten en kwaliteit

Technisch is de BIO120 gelijk aan de andere typen. Dus u kunt ook met de BIO120 de lamellen 175 graden kantelen zodat u in de zon kunt zitten, in de schaduw of droog als het regent. De doorsneden van de gootbalken en de palen zijn afgestemd op de mogelijke maatvoeringen. Hierdoor is het type 120 wat ranker in zijn aanblik dan de BIO180 en BIO230. Met de aanschaf van een BIO120 overkapping heeft u dus een echte Biossun op uw terras echter tegen een lage prijs.

Bio 120-2

De kenmerken van een BIO120 lamellen overkapping

U wilt binnen en buiten laten samensmelten, zodat u op vakantie kunt gaan in uw eigen tuin. Energie opdoen wanneer u dat wilt: maar dan wel volledig in uw eigen stijl. Met maar liefst 18 mogelijke
combinaties kiest u eenvoudig uw ideale terrasformaat, met een maximum van ruim 16 vierkante meter aan
oppervlakte. U kunt de overkapping verder personaliseren door te kiezen uit één van de vijf constructiekleuren. De kleur van de lamellen is glanzend wit, waardoor de lichtopbrengst op het terras zo maximaal mogelijk blijft. Door de keuze voor een vrijstaande of een aanbouw overkapping kunt u uw eigen aangename extra ruimte buiten uw woning creëren. En dat alles tegen een lage prijs.

Accessoires kunnen uw BIO120 nog aangenamer maken waardoor u nog langer kunt genieten van het buitenleven. Zo kunt u draaibare en dimbare led-spots in een profiel onder de lamellen aanbrengen waardoor u ook als het donkerder wordt nog lekker op uw terras kunt blijven zitten. Met de optionele regensensor kan de terrasoverkapping direct gesloten worden als de eerste regendruppels vallen en met zip-screens kunt u zich afschermen van de wind of regen. Zo creëert u een veilige buitenomgeving met veel comfort, ongeacht de omstandigheden.
Bio 120-1

Neem contact op
met OutMore
om uw terrasplannen te bespreken

Heeft u de mogelijkheid om flexibel met uw terraswensen om te gaan en wilt u een echte Biossun tegen een lage prijs neem dan snel contact op met OutMore bv. Wij zorgen dat u snel door een dealer benaderd wordt om de mogelijkheden van de diverse gestandaardiseerde maatvoeringen binnen uw terrasplannen te bespreken.

“Het leven is vol mooie momenten, maar er is slechts één bioklimatologische terrasoverkapping, Biossun. Bij OutMore creëren wij graag uw eigen buitenbeleving voor u.”